solunar decembrie 2014
cotele apelor Dunarii
Tabele anuale cu speciile de pesti si sansele la pescuit
fazele Lunii

LOCURI DE PESCUIT DIN MEHEDINTI

Mai jos aveti harta judetului Mehedinti pe care sunt marcate cu patratele de culoare portocalie cateva locuri de pescuit (vizitate de noi personal). Evident ca locuri bune sunt mult mai multe dar pe moment nu avem imagini chiar din toate locatiile .Asa ca daca locuiti intr-o zona unde se poate pescui sau ajungeti cumva intr-un astfel de loc si dispuneti de un aparat foto ,va rugam sa faceti cateva poze sau chiar filmulete si sa ni le trimiteti, impreuna cu explicatiile de rigoare. Adresa noastra de e-mail o gasiti in josul paginii.

harta

pozapozapozapozapozapozapozapozapozapozapozapozapozapozapozapozapozapozapozapozapozapozapozapozapozapozapozapozapozapozapozapozapozapozapozapozapoza

imagini din satelit

Frontiera de apa a judetului MEHEDINTI - respectiv DUNAREA - se intinde de la kilometrul fluvial 817.2 pana la kilometrul fluvial 1011. Acesta din urma fiind situat dincolo de Svinita ,la limita judetelor Mehedinti si Caras - Severin. In total de 193,8 km.

Cei care doresc sa vada imagini din satelit ale judetului Mehedinti, pot sa intre pe link-ul google maps de aici sau pe cel de pe harta (dreapta jos). Daca doriti sa vedeti si alte locuri de pescuit din judetele limitrofe ,respectiv locurile din Caras-Severin puteti intra pe linkul din text sau pe sageata albastra de pe harta.

Articole video legate de acest subiect :

  1. ------

inapoi sus